Komfortzonen

Jag är en person som gärna testar nya saker men det ska ändå innebära att jag vet ungefär vad det handlar om.
Blir jag osäker på ex bansträckning, logistik, andra deltagare mm då börjar jag vackla i min trygghetskänsla och känner att jag hellre kör säkert och skippar att testa något nytt. Detta tror jag bottnar en hel del i rädslan att göra fel, göra bort mig, misslyckas mm.
Detta är tankar som är viktiga att ha men som definitivt inte får ta överhand i livet. Det är så mycket som man går miste om i livet i så fall. Och den känslan man får, den euforin som erhålles när man har vågat att testa och klarat av det är obeskrivlig.
Idag har jag än en gång kört hela registret med vilja, våga, tveka, rädsla, osäkerhet för att låta övervinna och satsa ta över!
Detta gällde ett lopp!
Vill du delta i något lopp eller bara våga göra det där du har funderat på, satsa, det enda du förlorar är din fundering 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *