Eftertanke och reflektion

Den senaste månaden har jag haft mitt praktiska prov i utbildningen för Personlig tränare, utbildat mig i självledarskap där jag kommer använda mycket till mina klienter i samtal om balans i livet, jag har startat psykologi utbildning på högskola och börjat jobba igen efter semestrarna.

Jag har också anmält mig till Ironman i Kalmar nästa år och planerat och startat upp träningspass i veckan för att orka och målsättning.

Livet snurrar på med andra ord men i allt detta hinner jag tänka efter och reflektera över min tid och vad jag använder den till.

Jag får ofta frågan hur jag hinner.

Jag hinner för att jag följer rösten ”att vilja”! Vad vill jag göra och hur mår jag om jag gör det.

Vi lever livet här och nu och det gäller att ta vara på det på bästa sätt som just jag väljer, inte baserat på vad någon annan vill eller gör. Vi är alla olika och behöver och vill olika. Ta en stund och reflektera, bara stanna upp och känn efter.

Kram på er ❤️

Bjuder på några ord ur min bok som jag har för reflektion och positivism.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *