Förändring

För ett tag sedan så skrev jag i ett inlägg på Facebook att jag skulle skriva om den förändring jag gjorde för ett år sedan och hur det har påverkat mig. Jag kommer här att göra en övergripande beskrivning för att kanske kunna hjälpa någon annan att tänka om ifall det känns att den vägen som just du vandrar på behöver riktas om.

Jag hade under flera år känt en trötthet och maktlöshet i mitt liv. Jag kände att min energi sipprade ur mig lite hela tiden och jag fick ingen ny införd. Den energi som jag omsatte var den jag hade vid min träning. Träningen höll mitt humör uppe, fick min kropp och min hjärna att må bra och hantera maktlösheten som fanns som ett mörkt moln inom mig.

Drivet i att fortsätta var att jag alltid älskat mitt jobb och att prestera mitt allra bästa där, utmaningar och allt vad det innebar!

Men om inte detta alltid uppnås, att det känns som att det är något mer jag vill göra, att utföra. Jag började fundera och  bestämde mig för att försöka göra något som jag drömt om länge. Utbilda mig till PT. I och med detta startade jag även mitt företag Liveyourlife där jag vill hjälpa andra att hitta sin balans i livet med hjälp av träning. Att hitta rätt i livet innan kroppen och hjärnan tar slut! Att stoppa i tid innan all energi är slut. Hitta den delen hos dig som ger energi!

För just dig behöver det inte vara en sådan förändring jag gjorde, det kan vara något helt annat! Men att inte fortsätta vandra i samma spår, på samma vägar och ändå känna sig vilsen utan att våga se nya stigar och utmaningar! Det som passar just dig!

Vill du ha hjälp så kontakta mig. Uppgifter finns på webbsidan www.liveyourlife.se eller på Facebook, sök på Liveyourlife.se jag kommer även utöka med online tjänster inom kort, så att även om du inte bor i närheten eller vill ta det i din takt utan att träffas så kan jag hjälpa dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *